Apie klubą

Sveiki,

Jus sveikina Lietuvos dugninės meškerės sportinės žūklės entuziastų komanda – Sidabrinis Kablys. Mus vienija bendras tikslas – kuo daugiau sužinoti, išmokti ir papasakoti Jums apie šiuolaikinę dugninę meškerę, žūklės įrankius ir jaukų niuansus, įvairiausias sistemėles, mažas tačiau efektyvias smulkmenas ir žinoma sportinės žūklės varžybas vykstančias Lietuvoje ir užsienyje.

Kodėl dugninė meškerė? Todėl, kad tai vienas progresyviausių, įdomiausių, žūklės būdų ne tik Lietuvoje tačiau ir visame pasaulyle. Dugninė meškerė liaudiškai „feederis“ pastaruosius ketverius metus ypatingai išpopuliarėjo, todėl buvo sukurta Lietuvos sportinės dugninės meškerės federacija kuri organizuoja Lietuvos dugninės meškerės čempionatą. Mūsų klubas „Sidabrinis kablys“ jame dalyvauja. Dalyvaudami čempionate galime pasidalinti savo mintimis, patirtimi ir nedidelėmis paslaptimis su bendraminčiais ir mūsų skaitytojais.

Mūsų komanda:

Paulius Korsakas

Paulius Korsakas (be pravardės, gal kokį konkursą paskelbt?)
Komandos kapitonas, klubo sumanytojas, receptų kūrėjas (auksinį šaukštą greit užsitarnaus).

valdas

Valdas Tichomolovas (šprotas)
Stabiliai išlendantis iš sunkiausių situacijų žūklės varžybų metu, Lietuvos rinktinės narys – trumpų posakių autorius.

Vidmantas Aleknavičius

Vidmantas Aleknavičius (Vidmantukas)
Visada turintis kišenėje slaptą ginklą, dažniausiai kvepiantį žirniais, maltais kukurūzais arba kanapėmis (nerūko, mėgstantis pavalgyt į skolą, poezijos kūrėjas)

Andrius Čebanauskas<

Andrius Čebanauskas (Čebas)
Klubo Sidabrinis kablys prezidentas, reikalaujantis maksimumo iš savęs varžybose (mūsų rimtuolis).

Mantas Žylius

Mantas Žylius (gelbėtojas)
Jauniausias klubo narys, tik pradedantis karjerą sportinėje žūklėje, tačiau jau dabar įvarantis baimės ne vienam žūklės varžybų senbuviui, greitas, naglas, kūribingas – klubo ateitis.

dainius
Dainius Kundrotas
Komandos treneris, puikiai dirbantis su exelio lentelėmis (ir kaip tuos žvejus sportininkus išmokyt jas suprast:)), aiškiai matantis ir sprendžiantis klubo problemas varžybų metu.

Vyrauja nuomonė kad dugninė meškerė tai elementari „donkė“ ir joje galvos nėra ko sukti, uždėjai slieką ant kabliuko ir meti į vandenį. Tačiau šiuolaikinė dugninė meškerė tai kažkas panašaus į pasaką 1000 ir 1 naktis, begalė visokių nuansių, kvapų, jaukų receptų -stovinčiam, tekančiam, šaltam, šiltam vandeniui, gyvų masalų panaudojimas tiek jauke tiek kombinacijose ant kabliukų, valų storiai, pavadėlių ilgiai, šėryklų modeliai ir dydžiai ir t.t. Visame šiame pasaulyje paprastam žvejui tikrai nelengva, todėl mūsų bloge tikimės rasite tai, ko ieškote.